Asamblare dulap documente

Pentru asamblarea unui dulap de documente ai nevoie de urmatoarele - pal melaminat de 18 mm taiat in cote si cantuit, pfl, balamale, butoni de etajere, manere, suruburi manere, picioruse, incuietoare cu cheie.

 Dulapul nostru a avut 1,7 m inaltime, 0,6 latime si 0,35 m adancime, 2 usi si 3 etajere.

Mai intai se masoara si sorteaza materialele si se aseaza peretii cu fetele interioare expuse - unde se vor da gaurile pentru suportii de polite si pentru eurosuruburile de plinte. semnele pentru butonii de etajera se marcheaza dupa urmatoarea formula -(spatiu interior-(nr de etajere x grosimea etajerei))/numarul de spatii. Din 1700mm daca scadem dimensiunea soclului si fundul rezulta (1607mm-54mm)/4=388mm. Trasare se face din partea de sus a dulapului dupa cum urmeaza: 388mm+18=406mm la care se da semn, dupa care se aduna din nou 406=816 si iarasi la 1222mm. Restul pana fund ar trebui sa dea 385-388 mm.

Dupa ce s-au pregaurit si capacul si fundul si s-au montat piciorusele se trece la asamblarea dulapului. Mai intai se fixeaza fundul de unul din pereti, dupa care al doilea perete, ulterior soclul, capacul si spatele din pfl. La final se monteaza etajerele si usile dupa ce in prealabil s-au montat balamalele. 
La final se monteaza manerele si incuietoare. Manerele se insemneaza cu un sablon-de obicei au 96 mm sau 128 mm intre cele 2 gauri- pentru montarea suruburilor. Incuietoarea se monteaza prin gaurirea cu o freza de 15 si holtzsuruburi.

La final se bat mastile din autocolant sau plastic peste eurosuruburi si se sterg urmele de creion de pe intreg corpul de mobilier.


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.