Ce sa faci in izolare

Traim vremuri complicate. Articolul de fata nu-si propune sa va zica ce sa nu faceti, pentru asta sunt altii mult mai buni ca noi. Vrem sa profitam insa pentru a va da cateva idei ce sa faceti in aceste perioade complicate pentru a trece peste. Stim cat de greu este sa fii o persoana activa, pasionata sa realizeze lucruri marete care este izolata in propria locuinta. Am vazut ca oamenii se inghesuie in magazinele de bricolaj sa faca stocuri pentru finalizarea proiectelor - noi va recomandam sa le puneti in stand by o perioada si sa evitati orice posibilitate de aglomeratie.  Asadar sa incepem:

  1. #Curatenia este la indemana oricui. Si nu vorbim aici doar de cea casnica ci si de cea profesionala. Este momentul oportun sa demontam corpuri de bucatarie si sa curatam perfect deasupra sau in spatele lor, sa aspiram in cele mai inaccesibile locuri sau sa curatam fiecare carte din biblioteca. Daca ne referim la curatenia profesionala este momentul perfect sa inventariem stocuri, sa curatam toate unghiurile si sa dezinfectam toate suprafetele. Intotdeuna ai avut in casa un teanc de documente pe care ai zis sa le pui in ordine altadata cand vei avea timp sau ca vei demonta televizorul si vei curata fiecare cablu in parte cand chiar o sa te plictisesti si n-o sa ai ce face. Ei bine -acum este momentul. Daca sunteti o echipa numeroasa si ati intrerupt momentan activitatea este momentul sa veniti pe rand la atelier pentru curatenie, sa va protejati temeinic, sa revizuiti normele de protectie a muncii, normele de pastrare a curateniei, ce este bine sa faceti si ce nu la reluarea activitatii.
  2. ordonarea, inventarierea si #aranjareasculelor. Chiar daca esti un mic antreprenor, daca ai doar acasa in garaj cateva scule sau pe balcon, este momentul oportun sa intri in ele(termenul meu preferat). Stergeti sculele de praf, ungeti angrenajele cu ulei, vaselina, curata cablurile. In momentele acestea este bine sa iei acea cutie cu de toate - suruburi, coltare, cuie, holsuruburi - si sa le separi pe categorii, sa le inventariezi si poate sa-ti aduci aminte ca le aveai. De asemenea este bine sa-ti sortezi cutia uzuala de scule si sa-ti aranjezi sculele pe categorii - brigolaj general, intalatii sanitare, scule grele. Ca sa te inspiri noi avem un articol mai vechi despre cum sa-ti aranjezi sculele http://casaproiectelor.ro/ro/ghidul-proiectelor/truse-de-unelte-si-aranjarea-acestora
  3. #Reparatii vechi si uitate - ai in casa sigur o reparatie uitata - niste cabluri expuse, un corp de mobilier incleiat care scartaie, o usa dereglata, un raft prins subred in perete. Este foarte important sa ai toate cele necesare deja in casa - suruburi, scule pentru a evita drumurile la magazinele de bricolaj. Acum este timpul ca sa abordezi acele lucruri pentru care ai considerat intotdeuna ca nu merita efortul si timpul sa le repari - fa munca pe indelete si bucurq-te de rezultate.
  4. Marketing si promovare. Stiu ca poate suna bizar, insa in general oamenii pasionati de proiecte #diy nu-si gasesc timp de scris, de promovare, de anunturi prea detaliate, de site-uri web, de crearea unei pagini de facebook, instagram sau chiar a unor filmulete pe youtube. Acum ai acest timp - revizuieste continutul articolelor tale, creaza content, citeste despre promovarea on-line, despre vanzari si tehnici de marketing. Iti garantez ca te va ajuta atunci cand iti vei relua activitatea. Iar daca esti doar un amator de diy este momentul sa te intereseze de cel mai bun motocultor, cea mai buna bormasina, sa citesti articole sau sa vezi acele filmulete care te-au plictisit cu detalii. Cu siguranta te va ajuta sa faci lucrurile mai smart, sa fii eficient si de ce nu - sa iti vina idei noi de proiecte. Iti vebim in ajutor cu cateva materiale http://casaproiectelor.ro/ro/ghidul-proiectelor/bormasina
  5. #Ajutor si incurajare - acum este momentul sa discuti cu prieteni sau oameni cu aceleasi pasiuni ca tine. De multe ori cand ai sunat un profesionist acesta te-a refuzat pentru ca nu avea timp sau te-a repezit pentru ca puneai intrebari prostesti. Acum si el si tu aveti timp asadar e bine sa comnicati, sa va incurajati si sa planificati temeinic impreuna viitoarele proiecte. La randul tau daca esti un om cu experienta poate este timpul sa-ti amintesti de telefoanele uitate sau de cei cu care ai vrea sa vorbesti in viitor. De asemnea daca in aceste zile poti ajuta pe cineva cu masina ta care sta degeaba, cu imprumutatul unei scule care sta degeaba sau cu donatul unor materiale utile sa o facem fara ezitare, sau poate o mica reparatie la un vecin de bloc - o putem face cu masurile de siguranta aferente - pastrati distanta, dezinfectati si protejati-va.

Buget: 0Lei


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.