Sistemul de supraveghere video

Sistemul de supraveghere video

Sistemul de supraveghere video este o componenta a sistemului de securitate care poate include si control acces, sistem de alarma, control acces, sisteme de detectie.

Etapele principale de instalare a unui sistem de supraveghere video sunt urmatoarele:

 

  1. Alegerea camerelor de filmat, a dvr-ului si a tehnologiilor dorite - acest lucru se face in functie de utilizarea echipamentelor - vrei sa supraveghezi non stop o masina ? Sau doar cand se misca cineva langa ea ? Vrei 3 camere sau 15 ? Ai o proprietate de 100 metri patrati sau de 3000 metri ? Lucuiesti acolo permanent sau temporar ? Vrei sa filmezi chiar si fara curent ? La toate acestea si multe altele trebuie sa-ti raspunzi innainte sa faci alegerea corecta. Noi am optat pentru 5 camere, un dvr care permite pana la 16 camere, un spatiu de stocare de 2tb, un rooter wi-fi. Mai ai nevoie de cabluri, mufe, alimentare electrica, conexiune internet pentru vizualizare de la distanta. In plus poti opta pentru un monitor - noi ne conectam prin telefon de la distanta.
  2. Instalarea camerelor. Acestea se amplaseaza astfel incat sa surprinda cat mai multe unghiuri din jurul unui obictiv. Sa instaleaza la inaltime prin holtzsuruburi. Acestea se monteaza nereglate urmand ca reglajul final sa se faca pe baza imaginilor vizualizate.
  3. Instalarea cablurilor intre camerele de filmat si dvr. Cablurile se expun cat mai putin la exterior si mufa de conectare intre cablu si camera se monteaza intr-o protectie(doza electrica de pvc este recomandarea noastra).
  4. Asamblarea dvr-ului, a rooterului si conectarea camerelor. Toate echipamentele se scot din ambalaje si se amplaseaza intr-un mediu protejat, ascuns de vederile principale(aici sunt stocate majoritatea imaginilor si furtul echipamentelor face imposibila recuperarea acestora).
  5. Reglarea si proba unghiurilor fiecare camere, conexiunilor intre monitor, dvr si camere. Aceasta este o activitate in 2 oameni - unul verifica celalalt face ajustarile fizice.
  6. Intretinerea echipamentelor - periodic se verifica imaginile camerelor, conexiunile si intretinere fizica a camerelor mai ales la exterior impotriva prafului, panzelor de paianjen sau alte elemente care pot obtura imaginea.

 

Recomandarile noastre - cumpara spatiu hardware suficient. Fa o comparatie a capabilitatilor reale ale camerelor - mai bine achizitionezi echipamente de calitate si putine decat multe si mai tarziu cu imagini sau sunet inutile. Daca nu te descurci cu montajul in special partea software - ip-uri, parole, configurarea dvr - mai bine apeleaza la un specialist. Costurile nu sunt exorbitante raportat la calitatea serviciilor primite.

Viziteaza produsele noastre!


Daca ai vazut ceva pe site-ul nostru care ti-a placut contacteaza-ne si solicita-ne detalii referitoare la costuri si servicii de livrare si instalare.